Детско парти

  • 0

Детско парти

Category : Uncategorized

Традиционното детско парти „Хрумки и раздумки от времето на баба и дядо“

събра децата от занималня Лукчо на съботно забавление.

Стара баба сладкодумно им разказа интересна приказка и смешни историйки. После им показа как се прави тутманик със сирене. децата се включиха ентусиазирано в месенето на тестото, точенето и разделени на отбори се състезаваха как да навият своя тутманик. Мъниците похапнаха от вкусните си произведения и обещаха да направят в къщи на мама и тати.

Бабата разкри своя тайна рецепта за малки пиперливи чушки, а децата направиха за притурка към коледната трапеза бурканчета домашна туршийка с люти чушлета и украсиха бурканчетата със закачливи рошави муцунки.

Игрите от времето на баба и дядо също са много забавни, защото днешните деца не могат да си представят игри без телефони и компютри. Бабата с помощта на нашите аниматори ги научи на много игри, децата се забавляваха и смяха от сърце; направиха си ,,йой-йо“ с копче и конец и красиви парцалени кукли. Нашата сладкодумна баба бе приготвила интересен филм за дрехите, които са носили възрастни, младежи децата. Какъв смях падна само! Да не забравяме и танците – децата се научиха да танцуват валс, танго и накрая се хванаха на кръшно хоро.


Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Ние обичаме децата!

Вълшебно лято

Харесайте ни в Facebook

Facebook Pagelike Widget
error: Съдържанието е защитено!!!