Готови за следващия ден

UchaДецата в  езикова занималня  „Лукчо“  при Bulprogress schools са винаги готови за   следващия ден!

Занималня

Частна езикова занималня „Лукчо“ работи целогодишно като:

УЧЕБНА ЕЗИКОВА ЗАНИМАЛНЯ от септември до юни,

ЛЯТНА ЕЗИКОВА ЗАНИМАЛНЯ през юни, юли и август.

Частна езикова занималня „Лукчо” в град София е част от голямото семейство на Bulprogress schools. В нея работи екип от професионалисти: учители, възпитатели, аниматори и университетски преподаватели, автори и създатели на учебници, учебни помагала и програми, платформи за онлайн обучения. Езикова занималня Лукчо в София разполага с 5 учебни зали, компютърен кабинет с 12 стационарни работни места, 20 мобилни компютри, които се предоставят на децата за индивидуална работа, Wi Fi, техника и апаратура за съвременни образователни технологии, лекарски кабинет и голям двор. През целия ден на разположение на децата за безплатни допълнителни консултации са преподаватели по БЕЛ, АЕ, Немски, Френски, Руски и математика. 

 Кnow   how в езикова занималня, София 

Частна езикова занималня „Лукчо” е мястото, в което педагогиката  преобрази своята същност в един качествено нов процес, в който е даден приоритет на модерни, актуални и атрактивни методи, средства и форми на обучение и възпитание. Процес, менажиран от професионалисти, реален и вълнуващ, в който децата участват с желание и интерес. Процес, в който за всяко дете винаги има ,,главна роля”, защото то  играе ,,себе” си със своите лични качества, талант, умения и знания.

По иновативна формула чрез методите „Уча и играя” и „Учене чрез преживяване„, базирани на образователни  игри и детска анимация създадохме уникален образователен продукт с марката ALS, който приложихме първоначално в две държавни детски градини в София, а сега успешно прилагаме в учебно-възпитателния процес на занималня „Лукчо”. Авторските права са запазени, но ние сме готови да предоставим продукта на всички  учебни заведения – частни и държавни, които искат да работят и популяризират добрите практики в полза на българското образователно дело и най-вече – на българските деца. Разполагаме с авторско учебно помагало за приложение на гореспоменатата методика.

Децата от частна езикова занималня „Лукчо”

са винаги ГОТОВИ ЗА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН, защото:

-в малки групи, в спокойна и комфортна обстановка, подпомагани и консултирани от педагози, децата подготвят уроците си за следващия ден;

-имат индивидуален контакт с всеки преподавател, възпитател, аниматор; между нас цари доверие и уважение;

-стимулираме личните таланти, дарования и ученето на чужди езици чрез образователни игри и нови методики;

-предоставяме безплатни ежедневни консултации по трудните предмети, грижим се за наваксване на пропуските;

-провеждаме безплатни пробни изпити за външно оценяване;

-правим така, че децата да се чувстват пълноценно – да учат, играят и се забавляват като в едно голямо семейство;

Нашият девиз е: Удоволствие от обучението – самочувствие от резултатите!

Частна езикова занималня Лукчо, София, „Красна поляна“


Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

error: Съдържанието е защитено!!!