В Bulprogress schools униформите са безплатни!

  • -

В Bulprogress schools униформите са безплатни!

Category : Uncategorized

200-lv-za-uniforma-roditelite-sa-v-shok-323769

200 лв. за униформа, родителите са в шок

Сватбен костюм ли купуваме или униформа, питат родители, шокирани от цените на ученическите облекла. Комплектите със символите на съответното училище тръгват от 47 лв., а в някои елитни гимназии в страната достигат до 200 лв., пише „Телеграф“. В навечерието на новата учебна година гимназисти завъртяха търговия с униформи втора ръка, които излизат между два и три пъти по-евтино от новите. Сайтовете за колективно пазаруване вече са пълни с такива обяви. Оказва се, че едни от най-скъпите униформи са във Варна. „В нашето училище ни обявиха безумни цени – блуза тип „Лакоста“ с дълъг ръкав – 20 лв., с къс -18 лв., суичър – 42,50 лв., плисирана пола – 24 лв.“, оплака се майка, която едва свързва двата края, но трябва да осигури на детето си над 100 лв., за да ходи облечено според изискванията на избраното от него училище. В едно от варненските училища директорката сподели, че не е задължително да се купуват блузите от фирмата-производител на униформата. В търсене на по-евтин вариант от родителите се стига и до куриози. Във Велико Търново се носи като легенда историята на баща, който миналата година пременил сина си за първия учебен ден със старата си комсомолска униформа отпреди 40 г. Родителят установил, че новият школски костюм на детето му е едно към едно с неговата от средата на 80-те г.

Прочети повече на: http://www.novini.bg/news/

Автор: Мая Йорданова

Ето как изглеждат БЕЗПЛАТНИТЕ УНИФОРМИ на учениците от Bulprogress schools – представителни ученически костюми с везано със златен конец лого и спортни тишъртки, делови бизнес-костюми по УТФ, оригинални анцузи с марката Juma, реализирани по проект „Униформените ученици – мисионери на училищната идентичност“.

Децата от приключенските езикови лагери с марката ALS получават безплатно – тениски и шапки с логото на фондация „В името на децата“. А по време на лятната занималня децата получават безплатно тениски, за които имаме договорена услуга за пране на всеки 3 дни. Освен нея всяко дете закупува лична тениска на символична цена като втори комплект, за ползване при представителни случаи.

A ето как изглежда една прекрасна ученическа униформа за учениците от началния курс, която се продава свободно в търговската мрежа в София само срещу 40 лв.?!

занималня.bg.eva.jpg


Ние обичаме децата!

Вълшебно лято

Харесайте ни в Facebook

Facebook Pagelike Widget
error: Съдържанието е защитено!!!