Приключения

Детски лагери ALS по програмата ,,Ваканция с цел“

  Детските тематични лагери и ежемесечни атрактивни занимателности в нашия парти клуб са вълнуващо и незабравимо приключение

не само за децата от Частна езикова занималня Лукчо, но и за техните приятели, братчета и сестрички

Детско парти

*Тематично детско парти, всяка последна събота от месеца, от 10.00 до 17.00ч. , Цена 25 лв.

*,,Балони и бонбони“ – празничен хепънинг на 3-ти от 10.00 до 17.00 ч., Цена 25 лв.

Снежно приключение в планината

*Еднодневно снежно приключение на Паничище, 28 януари, 2018 г., снежни забавления и пързаляне с шейни, Цена 10 лв.  за транспорт

Междусрочна ски ваканция

*3-8 февруари 2018г., зимен лагер в Паничище, цена 330 лв.

Пролетна ваканция – Експедиция ,,Зелени детективи“

*31 март-5 април 2018г., приключенски еколагер в Паничище, цена 280 лв.

 Летни едноседмични лагери:

*езиков и тематичен лагер на планина, 6 дни, цена 380 лв.

5-10 юли – IT ваканция за умници с английски език, Банско

*лагер на море ,,Синьо лято с приключения и анимация“, 8 дни, по избор в курортите к.к.,,Св. Константин и Eлена“, Кранево, Свети Влас и Шкорпиловци, цена 340 лв.

спортно-артистични

Допълнителна информация за предстоящия лагер може да намерите тук.

Еднодневни градски лагери през лятната ваканция:

  • всяка сряда ,,приключения за смелчаци“ – уиндсърфинг, експедиция „Зелени детективи“,  Аква парк или минерален басейн.

Цена: 25 лв. Цената включва: транспорт, целодневно приключение/входен билет за басейн/и обяд

Място на тръгване: занималня ,,Лукчо” в „Красна поляна”

Времетраене: от 9,00 до 18,00 ч.

Всяка сряда през лятото: изберете приключение!

,,Зелени детективи

Експедиция  „Зелени детективи“ е елемент от програмата „Да превърнем децата в природознайковци“ на Bulprogress schools. Организира се като еднодневен лагер в избрани местности от Вискяр планина, където се намира екопътеката „Пеклюка“ и защитената местност „Алдомировско блато“ , обитавани от много редки видове растения и водолюбиви птици (бойница, голям гмурец, малък гмурец, черноврат гмурец, дъждосвирец, бял щъркел, малка чайка, уникални семейства пеперуди. Зелените детективи са ангажирани целодневно в интерактивни изследователски занимания сред природата, съчетани с фотопоход по следите на застрашени видове; практически занимания по залесяване, построяване на къщички и хранилки за птици, заснемане на еконарушения (отпадъци, изсичане на гори, унищожаване на ценни растителни видове). Целта е малките пазители на природата да придобият знания за екологията, да осъзнаят опасностите, пред които се самопоставя човечеството с посегателството към майката природа и нейното естествено биоразнообразие; да се научат на съпричастност и отговорност към проблемите на околната среда; да станат активни участници, които сами разследват, проучват и намират решения; да проявяват осъзнатост и възприемат природата като жив организъм; да привличат нови последователи и да популяризират зелената кауза  в нашите информационни канали чрез изработени от самите тях компютърни презентации и клипчета. Грабни своя смартфон, таблет или бинокъл и стани детектив! Включи се в разследване на защитена територия близо до София. Сподели откритието си в нашата fasebook страница.

Водни забавления

Какво е лятната ваканция без водни приключения?!  Децата отиват организирано на басейн или на аквапарк близо до София. Разпределят се по групи от 5 до 10 деца с един ръководител в зависимост от уменията им да плуват. Влизането им във водата и пускането по пързалките става след провеждане на инструктаж по безопасност и уточняване на ръководителя, към който се прикрепва всяко дете. За по-малките и неплуващи деца се организират занимания в детските басейни, на спортната площадка и на зелената площ.

Водни забавления са част от програмата за спортни и здравословни дейности на приключенските летни лагери с марката ALS. Организирането на спортни и здравословни игри във водата е важно за правилното физическо израстване на децата, плуването има мощно оздравително и закаляващо действие, развива и усъвършенства всички функции на организма, оформя хармонично и стройно тяло. Плуването се препоръчва както на децата с наднормено тегло, защото подпомага и увеличава горенето на калории, така и на тези, които са слаби, недоразвити или имат така наречените пилешки гърди, тъй като увеличава сърдечния и белодробен капацитет, подобрява мускулния тонус. При плуването повече от 2/3 от телесната мускулатура участва в движенията, във водата децата получават постоянен хидромасаж, който подобрява кръвообращението.  Игрите с пояси, топки, пръчки и балони, битка с водни пистолети и веселите водни бомби са само малка част от атрактивните забавления, които в комбинация с чист въздух, слънце, смях и нови приятелства са доза емоция и здраве за децата през лятната ваканция.

Детски лагери


Ние обичаме децата!

Вълшебно лято

Харесайте ни в Facebook

error: Съдържанието е защитено!!!