Почасово гледане на деца

Почасово гледане на деца

от възпитатели, педагози и медицински лица

 

Мили родители,

Ако работата поглъща цялото Ви време, ако имате допълнителни ангажименти или гледате у дома по-малкото си детенце и не смогвате със семейните задължения – доверете се на нашия екип от професионалисти!

 

Ние можем да поемем грижата за Вашето дете за определено време – у вас или при нас и да го ангажираме със забавни и полезни занимания.

Какво предлагаме?

-индивидуална грижа за децата от специалист;

-игри и забавления;

-тематични занимания за концентрация, фина моторика, речево развитие;

-помощ в написване на домашните; четене и преразказване;

-физически бодрости и активност;

-творчески занимателности;

-стационарни игри;

-игра навън, разходки сред природата, каране на велосипед, ролери, скейборд.

 

Организирането на почасовото гледане на деца от възпитатели, педагози и медицински лица е алтeрнативна образователна форма, в която децата са ангажирани с полезни за тяхното развитие дейности и занимания за стимулиране умственото и интелектуално развитие и разкриване на творческия потенциал. Програмата е базирана на иновативни педагогически методи за индивидуално обучение и креативни анимационни занимания.

Нашият екип осъществява с готовност почасово гледане деца, изостанали с учебния материал, поради натрупани отсъствия, вследствие на продължително заболяване, деца със СОП, деца на самостоятелна или индивидуална форма на обучение, деца с хипер активност, дислексия. За работа с децата, претърпяли физически увреждания, гръбначни изкривявания и наднормено тегло в екипа ни е включен рехабилитатор, който изготвя индивидуална програма за всяко дете, включваща хранителен режим и комплекс от техники и упражнения, изправителна гимнастика и лечебна физкултура за решаване на съответния проблем.

За осъществяване на пълноценна социализация на децата  може да се доверите и на нашите грижи по време на ваканциите – разгледайте пакетните ни предложения “Education&Adventure” за зимна и пролетна ваканция, Лятна езикова занималня и Приключенски езикови и тематични  лагери!

Цени за почасово гледане на деца през празнични дни, нощем, уикенда или ваканцията:

  • в занималнята от 7,30 до 19,00 ч. – 10 лв. на час

  • в дома на детето 20 лв. на час

  • занимания с рехабилитатор – 15 лв. на час

  •  по време на учебната/лятната занималня – 25 лв. на ден.

    Почасово гледане на деца, занималня Лукчо, София


Ние обичаме децата!

Вълшебно лято

Харесайте ни в Facebook

error: Съдържанието е защитено!!!