Лятна занималня

Uchaпрез ЮНИ и ЮЛИ   

за деца от 5 до 12 години

учебно-тематични занимателности + спорт, игри и забавления

НОВО: Поради въведените специални изисквания на МЗ и МОН за работа с деца през лятната ваканция и спазване на задължителните правила за здрравно-хигиенни мерки, поради опасност от разпространение на COVID-19, лятната занималня ще работи по нова програма, в която е акцентирано върху спорни дейности, игри и занимания на открито.

Първа смяна: 1 юни – 15 юни

Втора смяна: 16 юни – 30 юни

Трета смяна: 3 юли – 14 юли

Четвърта смяна: 17 юли – 28 юли

Работно време: от 8,00 до 18,30 ч.

Програмата на лятна езикова занималня Лукчо включва:

*В понеделник, вторник, четвъртък и петък по 4 часа на ден учебни занимателници, включващи интерактивно обучение по български и английски език,  креативно четене и писане,  образователни стационарни игри, четене на книгите от задължителния списък за всеки клас, разказване на прочетеното и попълване на дневник. Акцентът в лятна езикова занималня Лукчо е поставен върху образователните игри – езикови игри с думи/букви, конструктивни и музикални игри, в които се използват материали и учебни помагала, чрез които децата учат по-лесно чуждия език, докато играят; преподаването е базирано на методите „уча и играя“ и „учене чрез преживяване“. Обучението по английски език с децата от групите за напреднали и среден клас се провежда в „Умната класна стая“ с интерактивна дъска и таблети. По БЕЛ непрекъснато се правят  диктовки, езикови тестове и пробни изпити за външно оценяване, а в края на месец август се правят тестове за определяне на входното ниво по основните предмети.

*Всяка сряда: „Водни забавления“ –   посещение на басейн или аква парк; експедиция ,,Зелени детективи“, „Изпитания за смелчаци“ или туристически поход до природна забележителност – заплаща се допълнително 20 лв.

В програмата още:

– „Сутрешни бодрости“ – лечебна физкултура, паневритмия, тематични, спортно-развлекателни и релаксиращи упражнения;

– отборни спортни и състезателни игри на открито;

– забавни игри за сръчност, прецизност, точност и за преодоляване на препятствия;

– научни стационарни игри на закрито за стимулиране умственото развитие на децата и тяхната финансова грамотност;

– клубни занимания по готварство и приложни изкуства;

– тематични занимания  в „Работилница за сръчковци“;

– занимателна енциклопедия, виртуални пътешествия, онлайн обучения;

-,,акварелничката на Роси“ – атрактивна рисувателница;

-„приключения за смелчаци“ в двора – въжен тролей, паяжина, стълба към небето;

* Децата  носят отличителни тениски с логото на занималнята.

*За децата от лятната занималня е осигурен обяд с двустепенно меню – цена 7 лв. на ден.

В Лятна езикова занималня Лукчо с децата работи екип от професионалисти: университетски преподаватели, филолози, сертифицирани аниматори, физиотерапевт, инструктор по спортно-туристически дейности, спасител, планински водач, еколог. В интерактивните летни занимания в планината се работи по програмата „Зелени детективи“, подчинена на каузата  на Bulprogress schools „Да превърнем децата в природознайковци и да ги научим да пазят природата чиста, защото тя е нашият общ дом“.

Частна езикова занималня Лукчо разполага със собствен транспорт за превозване на децата до атракциони и туристически дестинации. Бусовете са оборудвани с ергономични седалки, предпазни колани за всяко място и отделение за багаж, за да пътуват децата комфортно до местата за посещение.

В програмата на лятната занималня е отделено време за лечебна физкултура, сутрешни бодрости, паневритмия. При приемане на децата в занималнята осъществяваме медицински преглед от физиотерапевт, който при констатирани нарушения във физическото им развитие (гръбначни изкривявания, наднормено тегло и т.н.) се назначава комплекс от специални упражнения за индивидуална работа с детето.

Лятна езикова занималня в Красна поляна


Ние обичаме децата!

Вълшебно лято

Харесайте ни в Facebook

Facebook Pagelike Widget
error: Съдържанието е защитено!!!