Курсове и кръжоци

Курсове и кръжоци в занималня Лукчо

в Красна поляна, София през учебната година:

*Цените са валидни само за външни деца, които не посещават учебната/лятната занималня.

Езикови курсове

* Английски, немски, френски или руски  eзик – понеделник за деца от I-ви до IV-ти клас и четвъртък за ученици от V-ти до VII-ми клас, 4 астрономически часа месечно

 от 11.00 до 12.00 ч. или от 16.30 до 17.30 ч.

В края на учебната година се полага изпит и се получава сертификат за завършено ниво. Таксата за изпита се заплаща отделно – 20 лв.

Цена: 40 лв.на месец

*Български  eзик – понеделник за ученици от V-ти до VII-ми клас и четвъртък за деца от I-ви до IV-ти клас, 4 астрономически часа месечно – подготовка за външно оценяване

 от 11.00 до 11.20 ч. или от 16.30 до 17.30 ч.

Цена: 40 лв.на месец

Кръжоци

* Арт занимания в нашата Работилница за сръчковци това е мястото, където малчугани работят с креативни комплекти, подръчни, природни, еко и отпадъчни материали; изработват малки предмети, сувенири, украса и аксесоари за дома. Заниманията са веднъж седмично. Всяко занятие продължава час и половина и е с различна тематика. Целта е да запознаем децата с модерни техники за рисуване, моделиране и декорация, да формиране у тях усет към красивото и изграждане на нов поглед към заобикалящия ги свят. Чрез своите нестандартни хрумвания за работа със семена, картон, хартия, плат, стъкло, естествени и отпадъчни материали, в ръцете на децата оживяват кукли и животинки.

* Акварелничката на Роси – курс по рисуване в нашата занимателница, където децата имат тематични занимания по рисуване.

Занимания всеки вторник/четвъртък от 16.30 до 17.30 ч.

Цена 20 лв. на месец

* Лечебна физкултура – физически упражнения и техники за изправяне на гръбначни изкривявания и коригиране на стойката, походката и фигурата – всеки понеделник от 17.00 до 17.45 ч.

Цена 20 лв. на месец

*Театрално-танцов клуб – танци на етносите в България, съчетани с тематична драматургия, сценки и мини спектакли. Репетиции всеки вторник и четвъртък от 18.00 до 19,30 ч.

Цена: 60 лв. на месец

За включване в нашите курсове и кръжоци използвайте формуляра за директно записване.

Курсове по английски, немски, френски или руски език, кръжоци и клубни занимания по народни танци, арт, еко, лечебна физкултура в Частна езикова занималня „Лукчо“ през учебната година.

 


Ние обичаме децата!

Вълшебно лято

Харесайте ни в Facebook

Facebook Pagelike Widget
error: Съдържанието е защитено!!!